Kunnen we iets voor u betekenen?
Maak een afspraak met ons!

Zakelijke dienstverlening

De boekhouding van een bedrijf is belangrijk. Met een goede boekhouding heeft een ondernemer inzicht in de inkomsten en uitgaven. Met dit inzicht kan de ondernemer juiste beslissingen nemen omtrent bijvoorbeeld investeringen of kostenbesparingen.

Ervaring leert echter dat veel ondernemers de boekhouding als het minst leuke deel van het ondernemerschap ervaren. Daarnaast ontbreekt het een ondernemer vaak ook aan de benodigde kennis. Een ondernemer moet niet wakker liggen omdat de boekhouding nog niet gedaan is of kansen missen omdat de boekhouding niet op orde is.

Wij beschikken over de benodigde kennis en bieden administratieve ondersteuning daar waar gewenst. Zonder gêne kunnen wij zeggen dat we kwaliteit bieden. We denken met u mee en willen bijdragen aan het succes van uw onderneming.

We gaan mee met de ontwikkelingen op gebied van automatisering om alles voor alle partijen zo efficiënt mogelijk te maken. Zo kunt u alle facturen die u per mail binnenkrijgt direct doorsturen naar uw eigen administratie zodat wij deze voor u kunnen verwerken. Factuur per post ontvangen? Of een bonnetje dat u in de administratie wilt hebben? Geen probleem! Maak met onze app een foto van de factuur of het bonnetje en wij kunnen deze direct verwerken voor u.

Nieuwsgierig naar hoe dit allemaal werkt? Neem vrijblijvend contact op.

Volledige boekhouding

De uitbesteding van uw volledige boekhouding is bij ons in goede handen. Wij vinden het belangrijk dat onze klanten niet voor verrassingen komen te staan en hanteren daarom een all-in tarief voor het verzorgen van uw boekhouding. Zo weet u exact wat u maandelijks kwijt bent.

Het volgende kunt u van ons verwachten binnen dit all-in tarief:

 • Verwerking van al uw financiële gegevens
 • Aangifte omzetbelasting per maand/kwartaal/jaar
 • Verzorgen van de jaarrekening
 • Aangifte inkomstenbelasting (inclusief fiscale partner)
 • Financieel advies
 • Onbeperkt vragen stellen

Iedere klant heeft andere wensen en verwachtingen. Misschien wilt u slechts één of enkele van bovenstaande diensten gebruiken. Uiteraard is dit geen probleem, in onderling overleg kunnen we een persoonlijk dienstenpakket met bijbehorend tarief bepalen.

Loonadministratie

Heeft u personeel in dienst of gaat u personeel in dienst nemen? De loonadministratie verzorgen wij graag voor u. Op de pagina met de tarieven kunt u zien welke kosten wij hiervoor in rekening brengen. Wat u van ons kunt verwachten met betrekking tot de verzorging van uw loonadministratie:

 • Maandelijks verzorgen van loonstrookjes
 • Aangifte loonheffingen
 • Aangifte pensioenpremie
 • Aangifte PAWW (indien van toepassing)
 • Online dossier voor werkgever en werknemer

Begeleiding startende ondernemers

Veel startende ondernemers maken, vaak vanwege kostenbesparing, de keuze om zelf de boekhouding te doen. Dat begrijpen we volkomen. Het kost echter gemiddeld veel tijd als je niet gewend bent om een administratie te voeren. Tijd die je wellicht liever anders besteedt.

Wij kunnen u als starter ondersteunen hoe u dat wilt. Of dit nu is bij het juist opzetten van de boekhouding, het volledig verzorgen van de boekhouding of alleen een periodieke controle uitvoeren, alles is hierin mogelijk. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan vrijblijvend contact op.