Aangiftes en aanslagen?

Particuliere dienstverlening

Ook als particulier bent u bij ons aan het juiste adres voor administratieve ondersteuning. Onderstaand vindt u onze diensten waarvan u gebruik kunt maken.

Aangifte inkomstenbelasting

Wij verzorgen graag uw aangifte inkomstenbelasting. Om uw aangifte te kunnen doen hebben wij een aantal gegevens van u nodig. U ontvangt van ons een overzicht van de gegevens die wij kunnen gebruiken. Als u een fiscaal partner hebt is het goed om de aangifte gezamenlijk in te dienen, zodat wij fiscaal zo voordelig mogelijk uw aangifte kunnen indienen.

Aangiftes en aanslagen?

Voorlopige aanslag inkomstenbelasting

De voorlopige aanslag ontvangt u als u verwacht over het lopende jaar belasting te moeten betalen (bijvoorbeeld als u inkomen heeft via meerdere werkgevers/uitkeringsinstanties) of als u verwacht geld terug te krijgen (bijvoorbeeld als u een eigen woning hebt of kinderen onder de 12 jaar).

Wij kunnen de voorlopige aanslag voor u aanvragen of, als u al een voorlopige aanslag heeft ontvangen, eventueel wijzigen.

De voorlopige aanslag is gebaseerd op een voorlopige berekening. Na afloop van het jaar volgt de aangifte inkomstenbelasting. De voorlopige aanslag wordt verrekend met de definitieve aanslag.

Aanvragen toeslagen

Mocht u recht hebben op een toeslag, zoals zorgtoeslag, huurtoeslag, kinderopvangtoeslag of kindgebonden budget, dan kunnen wij dit voor u verzorgen. Ook als uw persoonlijke situatie aanzienlijk verandert is het noodzakelijk om uw gegevens aan te passen, zodat u later niet voor verrassingen komt te staan.

Aangifte schenkbelasting

Wilt u een schenking doen of ontvangt u een schenking? Wij informeren u graag over de verschillende vrijstellingen met betrekking tot de schenkbelasting.

Wij kunnen de aangifte schenkbelasting voor u verzorgen.